Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sild med karrisalat

Sild med karrisalat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. spekesildfilet
  • 4 skiver grovt rugbrød
  • 1 ss smør
  • 4 blader hodesalat
  • 1 ss kapers
  • 2 ss karse eller frisk dill

Karrisalat:

  • 2 ss majones
  • 2 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ss dijonsennep
  • 4 ts karri
  • 0,25 ts malt koriander
  • 0,25 ts malt spisskummen
  • 1 stk. eple
  • 5 cm purre (det hvite)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sild og karri er to smaker som passer godt sammen. Istedet for tradisjonell karrisild har vi her latt silda være litt tydeligere tilstede og serverer med en god karrisalat med eple og purre.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. spekesildfilet
  • 4 skiver grovt rugbrød
  • 1 ss smør
  • 4 blader hodesalat
  • 1 ss kapers
  • 2 ss karse eller frisk dill

Karrisalat:

  • 2 ss majones
  • 2 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ss dijonsennep
  • 4 ts karri
  • 0,25 ts malt koriander
  • 0,25 ts malt spisskummen
  • 1 stk. eple
  • 5 cm purre (det hvite)

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Sjekk om spekesildfileten bør vannes ut før servering. For å trekke saltet raskere ut av silda, kan du legge den i melk noen timer. Skyll godt med vann før servering. Kryddersildfilet kan også brukes i denne retten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2024 14:04:20