Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Mange ønsker å servere pinnekjøttet med saus istedet for kokesjy eller pinnekjøttkraft. I denne lyse pinnekjøttsausen bruker du pinnekjøttkraften som basis for sausen.
Hvis du synes kraften mangler smak, eller ønsker å variere litt, kan du redusere et par desiliter hvitvin eller rødvin og tilsette dette før du har i melk og fløte. La vinen redusere til under halvparten, slik at den rå smaken forsvinner.
Får du pinnekjøtt rester igjen anbefaler vi deg og prøve denne varianten med sichuanpepperglaze
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.