Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rips med råkrem

Ingredienser

  • 3 stk. eggeplomme
  • 3 ss sukker
  • 3 dl kremfløte
  • ca. 500 g rips
Del

Rips med råkrem

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her har vi laget en enkel og knallgod dessert med rips. Råkrem er herlig tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. Passer perfekt sammen med fersk eller bakt frukt, gelé eller bær. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 stk. eggeplomme
  • 3 ss sukker
  • 3 dl kremfløte
  • ca. 500 g rips

Slik gjør du

  1. Pisk egg og sukker til eggedosis.
  2. Stivpisk kremfløte og vend den forsiktig inn i eggedosisen.
  3. Topp ripsene med råkrem og server. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 26.03.2023 16:58:43