Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnsbakte gulrøtter

Ovnsbakte gulrøtter

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. gulrot i ulike farger
  • 1 kvist frisk rosmarin
  • 2 båter hvitløk
  • 3 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ovnsbakte gulrøtter i forskjellige farger er både fargerikt og smakfullt. Dette er tilbehør som passer til mange type retter med stekt kjøtt, som foreksempel ribbe, svinekam og alle typer stek.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. gulrot i ulike farger
  • 1 kvist frisk rosmarin
  • 2 båter hvitløk
  • 3 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skrell gulrøttene. Del dem først i to og så i fire på langs.
  2. Legg gulrøttene i en ildfast form sammen med frisk rosmarin. Legg på noen klatter smør, og krydre med salt og pepper. 
  3. Sett formen midt i stekeovnen og bak gulrøttene på 200 °C i ca. 10 minutter, til gulrøttene er møre.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 08.05.2024 20:24:09