Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Bak jevnstore rødbeter på samme måte som poteter, og server dem som selvstendig rett eller som tilbehør til stekt kjøtt. Eller klem dem ut av skallet, skjær dem i båter og lag en salat.
Lag en rask salat ved å kutte rødbeter i båter og blande med finsnittet fennikel og rødløk. Tilsett saft av ½ sitron, 3-4 ss olivenolje og 2 ss hakkede urter. Bland godt og smak til med salat og pepper. Salaten blir bedre om den får stå noen minutter før servering.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.