Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnsbakte persillerøtter

Ovnsbakte persillerøtter

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. persillerot
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bakte persillerøtter har en god sødme og blir ekstra gode når de blir litt hardt stekt. Perfekt som et litt annerledes tilbehør til for eksempel ribbe.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. persillerot
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Vask og del opp persillerøttene på langs.
  2. Legg røttene i en sto bolle ha i olje, eddik, sukker, og krydder. Vend alt godt og ha det over i en ildfast form. Sett formen midt i stekeovnen på 200 °C i ca. 30 minutter, til grønnsakene er møre og har fått fin farge.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 26.05.2024 22:52:07