Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnsbakte persillerøtter

Ingredienser

  • 4 stk. persillerot
  • 2 ss olje
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Ovnsbakte persillerøtter

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bakte persillerøtter har en god sødme og blir ekstra gode når de blir litt hardt stekt. Perfekt som et litt annerledes tilbehør til for eksempel ribbe.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. persillerot
  • 2 ss olje
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Vask og del opp persillerøttene på langs.
  2. Legg røttene i en sto bolle ha i olje, eddik, sukker, og krydder. Vend alt godt og ha det over i en ildfast form. Sett formen midt i stekeovnen på 200 °C i ca. 30 minutter, til grønnsakene er møre og har fått fin farge.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 25.03.2023 08:13:32