Ingredienser

  • 1 l kraft fra koking av rull og sylte
  • ca. 400 g flatbrød (bør være litt tykt)
Del

Mølje

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Mølje er tradisjonsrik mat på julaftens formiddag i flere steder i landet, blant annet i Akershus, Buskerud og Trøndelag. Mølja lages av den gode kraften fra koking av rull og sylte. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 l kraft fra koking av rull og sylte
  • ca. 400 g flatbrød (bør være litt tykt)

Slik gjør du

  1. Bryt brødet i suppeskålen og slå over glovarm kraft. Smak eventuelt til med salt og pepper. La det trekke litt før det spises.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant