Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Leverpostei

Leverpostei

Ingredienser

  • 150 g lever av svin
  • 100 g ribbe eller annet svinekjøtt med fett på
  • 1 stk. løk
  • 4 stk. ansjosfilet
  • 1,5 dl melk
  • 3 ss hvetemel
  • 1,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts malt allehånde
  • 1 stk. egg
  • 1 pk aspik (lys buljong-gelé)
  • 1 dl sherry
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (12)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Hjemmelaget leverpostei på er ganske enkelt å lage, og vil ganske sikkert imponere gjestene dine. Eksperimenter gjerne med egne smakstilsetninger som hakkede urter, grønn pepper, nøtter, hvitløk eller oliven. Lager du posteien i en fin liten krukke, er det en super julegave til den som er glad i mat.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

  • 150 g lever av svin
  • 100 g ribbe eller annet svinekjøtt med fett på
  • 1 stk. løk
  • 4 stk. ansjosfilet
  • 1,5 dl melk
  • 3 ss hvetemel
  • 1,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts malt allehånde
  • 1 stk. egg
  • 1 pk aspik (lys buljong-gelé)
  • 1 dl sherry

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne på grovt landbrød med stekt bacon, stekt sopp og små sylteagurker, eller på sprø kjeks med en klatt god gelé på toppen. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 26.05.2024 23:37:02