Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lefserull med sylte

Lefserull med sylte

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver sylte
  • 1 stk. lefse
  • 1 ss grov sennep
  • 3 ss bladpersille
  • 2 ss kålrotstappe
  • 1 ss surkål
  • 1 ss sylta gresskar
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag juletapas av den klassiske lefserullen. Enkelt, smakfullt og lekkert.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver sylte
  • 1 stk. lefse
  • 1 ss grov sennep
  • 3 ss bladpersille
  • 2 ss kålrotstappe
  • 1 ss surkål
  • 1 ss sylta gresskar

Slik gjør du

  1. Smør sennep på en lefse, og dryss over bladpersille.
  2. Fordel sylte og kålrotstappe utover
  3. Rull sammen, skjær opp i tykke skiver og topp hver bit med surkål og sylta gresskar.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 21.05.2024 19:00:56