Ingredienser

  • 8 skiver sylte
  • 1 stk. lefse
  • 1 ss grov sennep
  • 3 ss bladpersille
  • 2 ss kålrotstappe
  • 1 ss surkål
  • 1 ss sylta gresskar
Del

Lefserull med sylte

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag juletapas av den klassiske lefserullen. Enkelt, smakfullt og lekkert.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 8 skiver sylte
  • 1 stk. lefse
  • 1 ss grov sennep
  • 3 ss bladpersille
  • 2 ss kålrotstappe
  • 1 ss surkål
  • 1 ss sylta gresskar

Slik gjør du

  1. Smør sennep på en lefse, og dryss over bladpersille.
  2. Fordel sylte og kålrotstappe utover
  3. Rull sammen, skjær opp i tykke skiver og topp hver bit med surkål og sylta gresskar.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant