Ingredienser

  • 8 skiver sylte
  • 1 stk. lefse
  • 1 ss grov sennep
  • 3 ss bladpersille
  • 2 ss kålrotstappe
  • 1 ss surkål
  • 1 ss sylta gresskar
Del

Lefserull med sylte

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag juletapas av den klassiske lefserullen. Enkelt, smakfullt og lekkert.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 8 skiver sylte
  • 1 stk. lefse
  • 1 ss grov sennep
  • 3 ss bladpersille
  • 2 ss kålrotstappe
  • 1 ss surkål
  • 1 ss sylta gresskar

Slik gjør du

  1. Smør sennep på en lefse, og dryss over bladpersille.
  2. Fordel sylte og kålrotstappe utover
  3. Rull sammen, skjær opp i tykke skiver og topp hver bit med surkål og sylta gresskar.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant