Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Røkelakskrem

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 300 g røkelaks
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 1 boks rømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • saften av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Røkelakskrem

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Smakfull røkelakskrem perfekt som pålegg på en skive godt brød. Laksekremen kan også serveres til forrett eller som en rett på et deilig tapasbord. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 300 g røkelaks
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 1 boks rømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • saften av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kutt røkelaks i små terninger.
  2. Stivpisk snøfrisk og rømme. Vend inn røkelaks og hakkede urter. Smak til med salt, pepper og litt sitron. Dryss gjerne over litt finsnittet vårløk og server med godt brød. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB15 03.12.2022 01:03:28