Røkelakskrem

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Smakfull røkelakskrem perfekt som pålegg på en skive godt brød. Laksekremen kan også serveres til forrett eller som en rett på et deilig tapasbord. 

Ingredienser

  • 300 g røkelaks
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 1 boks rømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • saften av 14 stk sitron
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kutt røkelaks i små terninger.
  2. Stivpisk snøfrisk og rømme. Vend inn røkelaks og hakkede urter. Smak til med salt, pepper og litt sitron. Dryss gjerne over litt finsnittet vårløk og server med godt brød. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.