Ingredienser

  • 300 g røkelaks
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 1 boks rømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • saften av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Røkelakskrem

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Smakfull røkelakskrem perfekt som pålegg på en skive godt brød. Laksekremen kan også serveres til forrett eller som en rett på et deilig tapasbord. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 300 g røkelaks
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 1 boks rømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • saften av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kutt røkelaks i små terninger.
  2. Stivpisk snøfrisk og rømme. Vend inn røkelaks og hakkede urter. Smak til med salt, pepper og litt sitron. Dryss gjerne over litt finsnittet vårløk og server med godt brød. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant