Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Egg med røkelaksfyll

Egg med røkelaksfyll

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. hardkokte egg
  • 2 ss majones
  • 50 g hakket røkelaks
  • 1 ss hakket frisk gressløk

salt og pepper

  • ca. 1 ss sitronsaft
  • 1 beger rød lodderogn
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fylte egg passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett. Eggene passer dessuten godt på en buffet eller koldtbord.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. hardkokte egg
  • 2 ss majones
  • 50 g hakket røkelaks
  • 1 ss hakket frisk gressløk

salt og pepper

  • ca. 1 ss sitronsaft
  • 1 beger rød lodderogn

Slik gjør du

  1. Del eggene i to og ta ut eggeplommen.
  2. Bland eggeplommen med majones, hakket røkelaks og gressløk. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  3. Fyll eggene og legg litt lodderogn på toppen. Pynt med litt gressløk eller andre urter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 24.04.2024 00:23:06