Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kremet viltsaus

Kremet viltsaus

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g frisk sopp
  • 1 stk. løk
  • 2 ss smør , til steking
  • 5 dl reinsdyrkraft
  • 6 dl matfløte
  • 5 stk. einebær
  • 100 g brunost
  • 2 ss solbærgelé
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (12)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

God og kremet viltsaus med smak av einebær, sopp og brunost. Man trenger ikke å si så mye mer – det er godt det!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g frisk sopp
  • 1 stk. løk
  • 2 ss smør , til steking
  • 5 dl reinsdyrkraft
  • 6 dl matfløte
  • 5 stk. einebær
  • 100 g brunost
  • 2 ss solbærgelé
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Vær oppmerksom på væskemengden dersom du kjøper ferdig viltkraft eller fond. Noen typer kraft du får kjøpt i butikken er betydelig redusert, slik at ytterligere innkoking vil da være unødvendig.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 21.05.2024 15:53:25