Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kremet viltpanne

Ingredienser

Reinsdyrskav:

Potet- og pastinakkmos:

  • 8 stk. potet
  • 3 stk. pastinakk
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør

Tilbehør:

  • 3 stk. gulrot i skiver
  • 0,5 stk. purre i ringer
  • 2 stk. knuste einebær
  • 1 pk frosne erter
  • 2 dl matfløte
Del

Kremet viltpanne

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kremet viltpanne er deilig på smak, og så enkel å lage! Fres reinsdyrskav med litt grønnsaker og server med rørte tyttebær og potet- og pastinakkmos. Passer til hverdag og fest!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Reinsdyrskav:

Potet- og pastinakkmos:

  • 8 stk. potet
  • 3 stk. pastinakk
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør

Tilbehør:

  • 3 stk. gulrot i skiver
  • 0,5 stk. purre i ringer
  • 2 stk. knuste einebær
  • 1 pk frosne erter
  • 2 dl matfløte

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kremet viltpanne med rørte tyttebær og potet- og pastinakkmos.

Kremet viltpanne

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 27.01.2023 06:04:03