Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kremet viltpanne

Kremet viltpanne

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrskav:

Potet- og pastinakkmos:

  • 8 stk. potet
  • 3 stk. pastinakk
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør

Tilbehør:

  • 3 stk. gulrot i skiver
  • 0,5 stk. purre i ringer
  • 2 stk. knuste einebær
  • 1 pk frosne erter
  • 2 dl matfløte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kremet viltpanne er deilig på smak, og så enkel å lage! Fres reinsdyrskav med litt grønnsaker og server med rørte tyttebær og potet- og pastinakkmos. Passer til hverdag og fest!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrskav:

Potet- og pastinakkmos:

  • 8 stk. potet
  • 3 stk. pastinakk
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør

Tilbehør:

  • 3 stk. gulrot i skiver
  • 0,5 stk. purre i ringer
  • 2 stk. knuste einebær
  • 1 pk frosne erter
  • 2 dl matfløte

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kremet viltpanne med rørte tyttebær og potet- og pastinakkmos.

Kremet viltpanne

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 22.05.2024 22:40:00