Ingredienser

Reinsdyrskav:

Potet- og pastinakkmos:

  • 8 stk. potet
  • 3 stk. pastinakk
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør

Tilbehør:

  • 3 stk. gulrot i skiver
  • 0,5 stk. purre i ringer
  • 2 stk. knuste einebær
  • 1 pk frosne erter
  • 2 dl matfløte
Del

Kremet viltpanne

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kremet viltpanne er deilig på smak, og så enkel å lage! Fres reinsdyrskav med litt grønnsaker og server med rørte tyttebær og potet- og pastinakkmos. Passer til hverdag og fest!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Reinsdyrskav:

Potet- og pastinakkmos:

  • 8 stk. potet
  • 3 stk. pastinakk
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør

Tilbehør:

  • 3 stk. gulrot i skiver
  • 0,5 stk. purre i ringer
  • 2 stk. knuste einebær
  • 1 pk frosne erter
  • 2 dl matfløte

Slik gjør du

  1. Skrell poteter og pastinakk og del dem i store biter.
  2. Kok grønnsakene møre. Hell av vannet og mos dem sammen. Rør inn smør og fløte. Smak til med salt og pepper.
  3. Stek halvtint reinsdyrskav raskt i flere omganger i en varm stekepanne med litt margarin. Legg kjøttet til side.
  4. Fres gulrot mør, ha i purre, erter og einerbær. Hell over fløte og la det småkoke til fløten tykner og alt er gjennomvarmt, ca. 5 minutter.
  5. Vend inn stekt reinsdyrskav og smak til med salt og pepper.

Server kremet viltpanne med rørte tyttebær og potet- og pastinakkmos.

Kremet viltpanne

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant