Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Karrisild

Karrisild

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g spekesildfilet
  • 2 ss majones
  • 2 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ss dijonsennep
  • 4 ts karri
  • 0,25 ts malt koriander
  • 0,25 malt spisskummen
  • 1 stk. grønt eple
  • 1 ss sitronsaft
  • 50 g purre

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Karrisild er en klassiker på sildebordet. Kombinasjonen av varme krydder, friske epler og sprø purre, skaper en smaksrik og spennende variant. Selv om det finnes mange ferdigvarianter i butikkene, er det få ting som slår å lage sin egen, og denne blir garantert en favoritt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g spekesildfilet
  • 2 ss majones
  • 2 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ss dijonsennep
  • 4 ts karri
  • 0,25 ts malt koriander
  • 0,25 malt spisskummen
  • 1 stk. grønt eple
  • 1 ss sitronsaft
  • 50 g purre

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Holder seg god i kjøleskapet i opptil 1 uke. Lyst på inspirasjon til flere varianter med sild? Flere fristende oppskrifter til sildebordet finner du her.

Karrisild

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13598, server:MP-PRD-WEB13 22.03.2025 09:46:47