Lagre

Ingredienser

  • 1 stk. sjalottløk
  • 2 dl hvitvin
  • 2 dl kremfløte
  • 2 ss sennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss smør
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Varm sennepssaus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Varm sennepssaus passer godt til lyst kjøtt som svin og kalv.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 1 stk. sjalottløk
  • 2 dl hvitvin
  • 2 dl kremfløte
  • 2 ss sennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss smør
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Hakk løk og kok den opp sammen med hvitvin. La det koke inn til halv mengde i ca. 10 minutter.
  2. Tilsett fløte og la det koke videre i 5 minutter. 
  3. Ha i sennep og sitronsaft og pisk inn smøret. Smak til med salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant