Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lyse sauser

Varm sennepssaus

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. sjalottløk
  • 2 dl hvitvin
  • 2 dl kremfløte
  • 2 ss sennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss smør
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Varm sennepssaus passer godt til lyst kjøtt som svin og kalv.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. sjalottløk
  • 2 dl hvitvin
  • 2 dl kremfløte
  • 2 ss sennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss smør
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Hakk løk og kok den opp sammen med hvitvin. La det koke inn til halv mengde i ca. 10 minutter.
  2. Tilsett fløte og la det koke videre i 5 minutter. 
  3. Ha i sennep og sitronsaft og pisk inn smøret. Smak til med salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB15 25.06.2024 00:56:50