Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Svinebiff med sennep- og aprikossaus

Ingredienser

Del

Svinebiff med sennep- og aprikossaus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Renskåret svinekjøtt er anvendelig og rask mat med mange variasjonsmuligheter. Og med denne søt-sterke sausen til, har du en knallgod middag i løpet av få minutter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i ca. 1 cm tykke skiver.
  2. Visp sammen sennep, rødvinseddik, aprikossyltetøy og hvitløk i en skål.
  3. Varm oljen i en stekepanne og stek kjøttet ca. 3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
  4. Hell over aprikos- og sennepsblandingen og senk varmen. Legg på lokk og la svinebiffen surre seg ferdig, ca. 3-4 minutter. Løft kjøttet ut av pannen og legg det over på en tallerken. Smak til sausen til med litt salt og kvernet pepper om nødvendig.

Server med ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 03.02.2023 18:38:22