Ingredienser

  • 200 g laksefilet uten bein
  • 100 g gravlaks
  • 100 g røkelaks
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss hakket frisk dill
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Til servering:

  • 1 stk. rødløk
  • 1 kvist frisk dill
  • 0,5 stk. sitron i båter
  • 12 stk. rugkjeks
Del

Laksetartar

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Laksetartar er en frisk og enkel forrett som godt kan forberedes i god tid. Vi har brukt en blanding av fersk, gravet og røkt laks, men du kan gjerne bruke bare fersk laks. Fersk ørret er et finfint alternativ!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 200 g laksefilet uten bein
  • 100 g gravlaks
  • 100 g røkelaks
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss hakket frisk dill
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Til servering:

  • 1 stk. rødløk
  • 1 kvist frisk dill
  • 0,5 stk. sitron i båter
  • 12 stk. rugkjeks

Slik gjør du

  1. Finhakk fisken ved først å skjære den i skiver, deretter i strimler og til slutt i små, små biter. Bland inn sitronsaft og hakket dill, og smak til med salt og pepper.
  2. Finhakk rødløk.
  3. Anrett tartaren på tallerken med hakket løk, dill og sitronbåt. Server små rugkjeks til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant