Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet i strimler
  • 1 stk. løk i båter
  • 1 stk. rød paprika eller annen paprika, i strimler
  • 2 båter hvitløk i tynne skiver
  • 1 ss finhakket frisk ingefær
  • 2 ts sukker
  • 3 ss fiskesaus (asiatisk) evt. litt salt
  • 1 ts soyasaus
  • 0,5 ts pepper
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 dl kokosmelk

strimlet vårløk til pynt ( kan sløyfes)

Del

Thai-wok med kylling

(3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

I Thailand brukes fiskesaus på samme måte som vi bruker salt. Får du ikke tak i thailandsk fiskesaus, så går det bra å smake seg til med salt i stedet. Prøv vår thai-wok med kylling.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet i strimler
  • 1 stk. løk i båter
  • 1 stk. rød paprika eller annen paprika, i strimler
  • 2 båter hvitløk i tynne skiver
  • 1 ss finhakket frisk ingefær
  • 2 ts sukker
  • 3 ss fiskesaus (asiatisk) evt. litt salt
  • 1 ts soyasaus
  • 0,5 ts pepper
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 dl kokosmelk

strimlet vårløk til pynt ( kan sløyfes)

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Stek kyllingstrimlene i smør i en panne til det er jevnt hvitt over det hele.

2. Ha i oppdelt løk, paprika, hvitløk og ingefær og stek litt videre.

3. Tilsett sukker, fiskesaus (salt), soyasaus og pepper. Spe med hønsebuljong, vann og kokosmelk. Smak til retten.

Server med jasminris. Pynt gjerne med strimlet vårløk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Andre ting du kanskje synes er interessant