Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Thai-wok med kylling

Thai-wok med kylling

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. kyllingfilet i strimler
  • 1 stk. løk i båter
  • 1 stk. rød paprika eller annen paprika, i strimler
  • 2 båter hvitløk i tynne skiver
  • 1 ss finhakket frisk ingefær
  • 2 ts sukker
  • 3 ss fiskesaus (asiatisk) evt. litt salt
  • 1 ts soyasaus
  • 0,5 ts pepper
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 dl kokosmelk

strimlet vårløk til pynt ( kan sløyfes)

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

I Thailand brukes fiskesaus på samme måte som vi bruker salt. Får du ikke tak i thailandsk fiskesaus, så går det bra å smake seg til med salt i stedet. Prøv vår thai-wok med kylling.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. kyllingfilet i strimler
  • 1 stk. løk i båter
  • 1 stk. rød paprika eller annen paprika, i strimler
  • 2 båter hvitløk i tynne skiver
  • 1 ss finhakket frisk ingefær
  • 2 ts sukker
  • 3 ss fiskesaus (asiatisk) evt. litt salt
  • 1 ts soyasaus
  • 0,5 ts pepper
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 dl kokosmelk

strimlet vårløk til pynt ( kan sløyfes)

Slik gjør du

1. Stek kyllingstrimlene i smør i en panne til det er jevnt hvitt over det hele.

2. Ha i oppdelt løk, paprika, hvitløk og ingefær og stek litt videre.

3. Tilsett sukker, fiskesaus (salt), soyasaus og pepper. Spe med hønsebuljong, vann og kokosmelk. Smak til retten.

Server med jasminris. Pynt gjerne med strimlet vårløk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB14 19.06.2024 05:13:41