Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Thaisalat med grapefrukt

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 stk. grønn squash
  • 3 stk. gulrot
  • 0,5 stk. hodekål
  • 2 stk. rosa grapefrukt
  • 2 stk. vårløk
  • revet skall av 1 stk. lime
  • 0,25 bunt grovhakket frisk koriander
  • 1 pk bønnespirer (á 200 g)
  • 2 ss sesamfrø

Dressing:

  • 2 cm revet frisk ingefær
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • saft av 1 stk. lime
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss olje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

177kcal

Energi

6.2g

Fett

7.6g

Protein

20.5g

Karbohydrater

1.8mg

Jern

Del

Thaisalat med grapefrukt

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En frisk og spicy salat med sprø grønnsaker og deilig grapefrukt! Perfekt tilbehør til en saftig biff, eller servert som en lett vegetarrett. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 stk. grønn squash
  • 3 stk. gulrot
  • 0,5 stk. hodekål
  • 2 stk. rosa grapefrukt
  • 2 stk. vårløk
  • revet skall av 1 stk. lime
  • 0,25 bunt grovhakket frisk koriander
  • 1 pk bønnespirer (á 200 g)
  • 2 ss sesamfrø

Dressing:

  • 2 cm revet frisk ingefær
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • saft av 1 stk. lime
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss olje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

177kcal

Energi

6.2g

Fett

7.6g

Protein

20.5g

Karbohydrater

1.8mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du ikke juliennejern: Bruk en ostehøvel og høvle lange, tynne «flak» av squashen. Stopp når du kommer inn til den svampaktige kjernen, snu på squashen og fortsett å høvle til du bare har igjen kjernen. Legg skivene oppå hverandre og skjær dem i tynne strimler med en skarp kniv. Gjør det samme med gulrot.

 Pynt gjerne med frisk koriander. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB13 04.12.2022 05:43:01