Ingredienser

Fennikelsalat:

  • 1 stk. fennikel i tynne skiver
  • 1 stk. rødløk i tynne ringer
  • 2 stk. eple , i skiver
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 1 dl hakket frisk dill
  • 2 stk. appelsin i skiver
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

301kcal

Energi

12.9g

Fett

34.7g

Protein

9g

Karbohydrater

1.4mg

Jern

Del

Svinefilet med fennikelsalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Svinefileten er så mild på smak, at den passer til de fleste krydder og grønnsaker. Nydelig med smak av fennikel!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Fennikelsalat:

  • 1 stk. fennikel i tynne skiver
  • 1 stk. rødløk i tynne ringer
  • 2 stk. eple , i skiver
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 1 dl hakket frisk dill
  • 2 stk. appelsin i skiver
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

301kcal

Energi

12.9g

Fett

34.7g

Protein

9g

Karbohydrater

1.4mg

Jern

Slik gjør du

  1. Krydre filetene med salt og pepper og eventuelt annet krydder du liker, og stek det 2-3 minutter på hver side.
  2. Skjær fennikel i tynne skiver. Skrell appelsin og eple, del dem i to og skjær i skiver. Rens rødløk og kutt i tynne ringer. Ha alt i en bolle.
  3. Hell over olivenolje og balsamico. Bland sammen og vend til slutt inn hakket dill.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant