Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svinebiff med rucculasaus

Svinebiff med rucculasaus

Ingredienser

porsjoner

Rucculasaus:

  • 50 g ruccula
  • 1 dl kesam original, 8 %
  • 0,5 ts malt hvit pepper

Tilbehør:

  • 0,5 stk. tomat
  • 0,25 ts tørket oregano / pizzakrydder
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 311 kcal
Fett 10.9 g
Protein 42 g
Karbohydrater 9.2 g
Jern 2.7 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Biff er mat du kan nyte med god samvittighet også på en hverdag. Denne oppskriften er perfekt når du skal lage middag til én, men kan gjerne dobles om dere blir to.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Rucculasaus:

  • 50 g ruccula
  • 1 dl kesam original, 8 %
  • 0,5 ts malt hvit pepper

Tilbehør:

  • 0,5 stk. tomat
  • 0,25 ts tørket oregano / pizzakrydder
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 311 kcal
Fett 10.9 g
Protein 42 g
Karbohydrater 9.2 g
Jern 2.7 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server biffen med stekt tomat, rucculasaus og en agurkskive.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Singelmat som senker matbudsjettet

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 26.04.2024 21:24:32