Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Svinebiff med rucculasaus

Ingredienser

Rucculasaus:

  • 50 g ruccula
  • 1 dl kesam original, 8 %
  • 0,5 ts malt hvit pepper

Tilbehør:

  • 0,5 stk. tomat
  • 0,25 ts tørket oregano / pizzakrydder
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

311 kcal

Energi

10.9 g

Fett

42 g

Protein

9.2 g

Karbohydrater

2.7 mg

Jern

Del

Svinebiff med rucculasaus

(4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Biff er mat du kan nyte med god samvittighet også på en hverdag. Denne oppskriften er perfekt når du skal lage middag til én, men kan gjerne dobles om dere blir to.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Rucculasaus:

  • 50 g ruccula
  • 1 dl kesam original, 8 %
  • 0,5 ts malt hvit pepper

Tilbehør:

  • 0,5 stk. tomat
  • 0,25 ts tørket oregano / pizzakrydder
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

311 kcal

Energi

10.9 g

Fett

42 g

Protein

9.2 g

Karbohydrater

2.7 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server biffen med stekt tomat, rucculasaus og en agurkskive.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 09.02.2023 09:56:25