Lagre

Ingredienser

  • 150 g ytrefilet av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Rucculasaus:

  • 50 g ruccula
  • 1 dl kesam original, 8 %
  • 0,5 ts malt hvit pepper

Tilbehør

  • 0,5 stk. tomat
  • 0,25 ts tørket oregano / pizzakrydder
  • 1 skive agurk , skåret på langs med ostehøvel
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

311kcal

Energi

10.9g

Fett

42g

Protein

9.2g

Karbohydrater

2.7mg

Jern

Del

Svinebiff med rucculasaus

(4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Biff er mat du kan nyte med god samvittighet også på en hverdag. Denne oppskriften er perfekt når du skal lage middag til én, men kan gjerne dobles om dere blir to.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 150 g ytrefilet av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Rucculasaus:

  • 50 g ruccula
  • 1 dl kesam original, 8 %
  • 0,5 ts malt hvit pepper

Tilbehør

  • 0,5 stk. tomat
  • 0,25 ts tørket oregano / pizzakrydder
  • 1 skive agurk , skåret på langs med ostehøvel
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

311kcal

Energi

10.9g

Fett

42g

Protein

9.2g

Karbohydrater

2.7mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kjør rucculasalat og kesam med stavmikser. Smak til med salt og pepper.
  2. Brun biffen raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i ca. 5 minutter. Krydre tomaten og stek sammen med biffen de siste minuttene.

Server biffen med en lang agurkskive, stekt tomat og rucculasaus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant