Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i skiver (svinefilet)
  • 2 ss olje til steking
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 ss soyasaus
  • 1 stk. rødløk i skiver
  • 2 stk. gulrot i strimler
  • 1 pk sukkererter i strimler
  • 1 ss maisenna
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Gul ris:

  • 3 dl langkornet middagsris
  • 0 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts gurkemeie
Del

Rask wok med svinebiff

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en fargerik og fristende middag for store og små. Knasende sprø grønnsaker og strimlet svinebiff blir til en mager og god hverdagsrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i skiver (svinefilet)
  • 2 ss olje til steking
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 ss soyasaus
  • 1 stk. rødløk i skiver
  • 2 stk. gulrot i strimler
  • 1 pk sukkererter i strimler
  • 1 ss maisenna
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Gul ris:

  • 3 dl langkornet middagsris
  • 0 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts gurkemeie

Slik gjør du

  1. Kok opp vann og tilsett gurkemeie, salt og ris. Skru ned temperaturen på kokeplaten og kok risen så lenge det er angitt på pakken eller til vannet er fordampet.
  2. Skjær kjøttet i strimler og brun dem raskt i varm olje i en stekepanne eller wokpanne.
  3. Hell over buljong, soyasaus og løk. Kok opp og la det trekke (ikke koke) ca. 10 minutter.
  4. Tilsett grønnsakene og la det trekke i 2-3 minutter til grønnsakene er så vidt møre.
  5. Tilsett maisenna rørt ut i litt kaldt vann og kok opp. Smak til med salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant