Ingredienser

Hummus:

  • 2 bokser hermetiske kikerter
  • 2 dl olje
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 2 båter hvitløk
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 1 pk crispisalat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 rød cherrytomat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

513kcal

Energi

10,8g

Fett

52,4g

Protein

49,6g

Karbohydrater

7,2mg

Jern

Del

Svinefilet med hummus

(4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hummus regnes nærmest som en universaldipp. Den er både smakfull, næringsrik og mettende. Prøv den til en svinebiff, og server en frisk salat til. Nam.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Hummus:

  • 2 bokser hermetiske kikerter
  • 2 dl olje
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 2 båter hvitløk
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 1 pk crispisalat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 rød cherrytomat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

513kcal

Energi

10,8g

Fett

52,4g

Protein

49,6g

Karbohydrater

7,2mg

Jern

Slik gjør du

Du trenger: ytrefilet av svin, salt, pepper, olje, hermetiske kikerter, hvitløk, sitron, rødløk, crispisalat, cherrytomater.

  1. Bruk en stavmikser og mos kikerter sammen med olje, sitronsaft, hvitløk, salt og pepper.
Dersom du ønsker kan du tilsette 1/4 ts spisskummenfrø i hummusen, det gir en spennende og god smak.

  1. Krydre kjøtt med salt og pepper. Brun kjøttet i varm stekepanne med olje, ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 1-2 minutter på hver side.
  2. Vask salat. Rens løk og kutt den i tynne skiver. Del cherrytomat i fire.

La biffene hvile et par minutter før du serverer dem med hummus og en frisk salat. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant