Hot grillet skinkebiff med maiskolbe

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Med koriander, vårløk, chili og lime blir skinkebiff både frisk og sterk. Hot grillet skinkebiff med grillet maiskolbe er sunn og spicy hverdagsmat

Ingredienser

  • 600 g skinkebiff , i skiver
  • 1 ss olje , til pensling

Oljedressing:

  • 1 stk. rød chili , i skiver
  • 2 stk. vårløk , i skiver
  • 2 ss grovhakket frisk koriander
  • 2 ss olje

Maiskolber:

  • 4 stk. fersk maiskolbe
  • 2 ss romtemperert smør
  • saft og skall fra 1 stk. lime
  • 1 ts grovt salt
Vis næringsinnhold
Energi
450kcal
Fett
20g
Protein
39g
Karbohydrat
25 g
Jern
2.5 mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Rens maiskolbene og ha dem i en kjele med kokende vann i ca. 2 minutter.
  2. Bland chili, vårløk, koriander og olje sammen til en dressing. La den stå og utvikle smak frsm til servering.
  3. Rør sammen smør, limesaft og –skall. Pensle maiskolbene med limesmør og grill i 5-6 minutter. Strø litt salt over ved servering.
Pensle gjerne maiskolbene med limesmør både før og etter grilling for ekstra god smak.
  1. Pensle skinkebiffene med olje og krydre med litt salt og pepper. Grill i 2-3 minutter på hver side, til de er gjennomstekte. Legg biffene ver på et fat, og hell over dressingen.

Server skinkebiffene sammen med de grillede maiskkolbene.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.