Ingredienser

Oljedressing:

  • 1 stk. rød chili , i skiver
  • 2 stk. vårløk , i skiver
  • 2 ss grovhakket frisk koriander
  • 2 ss olje

Maiskolber og limesmør:

  • 4 stk. fersk maiskolbe
  • 2 ss romtemperert smør
  • saft og skall fra 1 stk. lime
  • 1 ts grovt salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

450kcal

Energi

20g

Fett

39g

Protein

25 g

Karbohydrat

2.5 mg

Jern

g

Karbohydrater

Del

Hot grillet skinkebiff med maiskolbe

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med koriander, vårløk, chili og lime blir skinkebiff både frisk og sterk. Hot grillet skinkebiff med grillet maiskolbe er sunn og spicy hverdagsmat

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Oljedressing:

  • 1 stk. rød chili , i skiver
  • 2 stk. vårløk , i skiver
  • 2 ss grovhakket frisk koriander
  • 2 ss olje

Maiskolber og limesmør:

  • 4 stk. fersk maiskolbe
  • 2 ss romtemperert smør
  • saft og skall fra 1 stk. lime
  • 1 ts grovt salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

450kcal

Energi

20g

Fett

39g

Protein

25 g

Karbohydrat

2.5 mg

Jern

g

Karbohydrater

Slik gjør du

  1. Bland chili, vårløk, koriander og olje sammen til en dressing. La den stå og utvikle smak fram til servering.
  2. Rens maiskolbene og ha dem i en kjele med kokende vann i ca. 2 minutter.
  3. Rør sammen smør, limesaft og –skall. Pensle maiskolbene med limesmør og grill i 5-6 minutter. Strø litt salt over ved servering.
Pensle gjerne maiskolbene med limesmør både før og etter grilling for ekstra god smak.
  1. Pensle skinkebiffene med olje og krydre med litt salt og pepper. Grill i 2-3 minutter på hver side, til de er gjennomstekte. Legg biffene over på et fat, og hell over dressingen.

Server skinkebiffene sammen med de grillede maiskkolbene.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant