Ingredienser

  • 1 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts paprikapulver
  • 0,5 ss rapsolje til steking
  • 4 stk. grønn frisk asparges
  • 1 ss lettrømme
  • 2 ss corn flakes
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

337kcal

Energi

18.3g

Fett

38g

Protein

6.4g

Karbohydrater

1.4mg

Jern

Del

Paprikakylling med asparges

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hvorfor ikke la grønnsakenes konge få ledsage kyllingfileten med muntert selskap av knasende cornflakes og syrlig rømme? Dette er en fabelaktig middag!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts paprikapulver
  • 0,5 ss rapsolje til steking
  • 4 stk. grønn frisk asparges
  • 1 ss lettrømme
  • 2 ss corn flakes
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

337kcal

Energi

18.3g

Fett

38g

Protein

6.4g

Karbohydrater

1.4mg

Jern

Slik gjør du

  1. Krydre kyllingfileten med salt, pepper og paprikapulver. Stek den i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.
  2. Skrell nederste del av aspargesene. Kok dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter til de er knapt møre (avhengig av størrelse).
  3. Anrett kyllingfileten med kokt asparges, litt rømme og corn flakes.

Server med salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant