Ingredienser

  • 1 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ss rapsolje til steking
  • 100 g frisk spinat
  • 1 ts olivenolje
  • 1 stk. tomat i skiver
  • 1 skive halvgrovt brød

Dressing:

  • 0,25 ts karri
  • 1 ss yoghurt naturell
  • 1 ss lettmajones
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

542kcal

Energi

30.7g

Fett

43.2g

Protein

21g

Karbohydrater

6.4mg

Jern

Del

Kyllingskive nam-nam

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En real blings med kyllingfilet er snaddermat som passer utmerket når du trenger et raskt, sunt og velsmakende måltid. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ss rapsolje til steking
  • 100 g frisk spinat
  • 1 ts olivenolje
  • 1 stk. tomat i skiver
  • 1 skive halvgrovt brød

Dressing:

  • 0,25 ts karri
  • 1 ss yoghurt naturell
  • 1 ss lettmajones
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

542kcal

Energi

30.7g

Fett

43.2g

Protein

21g

Karbohydrater

6.4mg

Jern

Slik gjør du

  1. Krydre kyllingfileten med salt og pepper. Stek den i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.
  2. Bland spinat med olivenolje. Rist brødskiven i en brødrister.
  3. Bland alle ingrediensene til dressingen.
  4. Legg spinat og tomatskiver på brødskiven. Topp med skivet kyllingfilet og dressing.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant