Kyllingskive nam-nam Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min En real blings med kyllingfilet er snaddermat som passer utmerket når du trenger et raskt, sunt og velsmakende måltid. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 1 stk kyllingfilet 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper 1⁄2 ss rapsolje til steking 1 stk tomat i skiver 100 g frisk spinat 1 ts olivenolje 1 skive halvgrovt brød Dressing: 1 ss lettmajones 1 ss yoghurt naturell 1⁄4 ts karri Vis næringsinnhold Energi 542kcal Fett 30.7g Protein 43.2g Karbohydrater 21g Jern 6.4mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Krydre kyllingfileten med salt og pepper. Stek den i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter. Bland spinat med olivenolje. Rist brødskiven i en brødrister. Bland alle ingrediensene til dressingen. Legg spinat og tomatskiver på brødskiven. Topp med skivet kyllingfilet og dressing. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.