Ingredienser

  • 1 stk. kyllingfilet
  • 2 ts karri
  • 0,5 ss flytende margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 stk. banan i skiver
  • 0,5 stk. fennikel i tynne skiver
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss peanøtter
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

438kcal

Energi

20.1g

Fett

41.9g

Protein

19.3g

Karbohydrater

2.3mg

Jern

Del

Karrikylling med banan og fennikel

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Søtt, salt og bittert. Tre av grunnsmakene kjæler med smaksløkene dine gjennom denne retten. Nydelig kombinasjon og ekstremt lettlaget.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. kyllingfilet
  • 2 ts karri
  • 0,5 ss flytende margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 stk. banan i skiver
  • 0,5 stk. fennikel i tynne skiver
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss peanøtter
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

438kcal

Energi

20.1g

Fett

41.9g

Protein

19.3g

Karbohydrater

2.3mg

Jern

Slik gjør du

  1. Krydre kyllingfileten med salt, pepper og karri, og stek den i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.
  2. Skjær banan i skiver og fennikel i tynne skiver.
  3. Bland banan og fennikel med olivenolje. Strø over peanøtter og krydre eventuelt med pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant