Ingredienser

Nudelsalat:

  • 250 g risnudler
  • 8 stk. reddik
  • 1 stk. rød chili
  • 3 stk. vårløk
  • 2 ss rapsolje
  • 6 stilker frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Karripasta:

  • 2 ts grønn curry paste
  • 1 dl soyasaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

457kcal

Energi

7.5g

Fett

39.2g

Protein

56.5g

Karbohydrater

1.6mg

Jern

Del

Kyllingfilet med thailandsk nudelsalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dette er en av våre raskeste retter med kylling. Prøv denne hvis du er klar for noe nytt på menyen!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Nudelsalat:

  • 250 g risnudler
  • 8 stk. reddik
  • 1 stk. rød chili
  • 3 stk. vårløk
  • 2 ss rapsolje
  • 6 stilker frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Karripasta:

  • 2 ts grønn curry paste
  • 1 dl soyasaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

457kcal

Energi

7.5g

Fett

39.2g

Protein

56.5g

Karbohydrater

1.6mg

Jern

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfilet i olje i en middels varm stekepanne i ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter. La filetene hvile mens du lager nudelsalat.
  2. Kok risnudler etter anvisningen på pakken. Skyll med kaldt vann og la dem renne godt av seg i et dørslag. Bland nudlene med reddik i skiver, finsnittet vårløk, chili og frisk koriander. Smak til med salt og pepper.
  3. Bland curry paste og soyasaus og server ved siden av kyllingfiletene og nudelsalaten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant