Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 8 skiver spekeskinke
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 1 stk. nykål, sommerkål
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

221kcal

Energi

5.8g

Fett

41.9g

Protein

0.1g

Karbohydrater

0.7mg

Jern

Del

Kyllingfilet med spekeskinke og sommerkål

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Litt salt spekeskinke surret rundt kyllingfileten gir ekstra god smak som passer perfekt til sommerkålen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 8 skiver spekeskinke
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 1 stk. nykål, sommerkål
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

221kcal

Energi

5.8g

Fett

41.9g

Protein

0.1g

Karbohydrater

0.7mg

Jern

Slik gjør du

  1. Krydre kyllingfilene med pepper og pakk de inn i spekeskinke. Fest med tannpirkere.
  2. Brun filetene i en varm stekepanne med margarin. Legg dem i en ildfast form og stek videre i ovn ved 180 °C ca. 15 minutter.
  3. Del kålen i båter og kok dem i lettsaltet vann i ca. 5 minutter.

Server med kokte nypoteter med persilledryss.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant