Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med spekeskinke og sommerkål

Kyllingfilet med spekeskinke og sommerkål

Ingredienser

4  porsjoner
  • 600 g kyllingfilet
  • 8 skiver spekeskinke
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 1 stk. nykål, sommerkål
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 221 kcal
Fett 5.8 g
Protein 41.9 g
Karbohydrater 0.1 g
Jern 0.7 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Litt salt spekeskinke surret rundt kyllingfileten gir ekstra god smak som passer perfekt til sommerkålen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 600 g kyllingfilet
  • 8 skiver spekeskinke
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 1 stk. nykål, sommerkål
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 221 kcal
Fett 5.8 g
Protein 41.9 g
Karbohydrater 0.1 g
Jern 0.7 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med kokte nypoteter med persilledryss.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB11 17.06.2024 16:31:28