Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kyllingfilet med poteter i tomatsaus

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks tomatpuré
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts sukker
  • 4 stk. potet i biter
  • 1 stk. brokkoli
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

445 kcal

Energi

8.2 g

Fett

49 g

Protein

37.8 g

Karbohydrater

1 mg

Jern

Del

Kyllingfilet med poteter i tomatsaus

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er hverdager det er flest av. Her er en god hverdagsmiddag med kyllingfilet som er ferdig på ca. 20 minutter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks tomatpuré
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts sukker
  • 4 stk. potet i biter
  • 1 stk. brokkoli
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

445 kcal

Energi

8.2 g

Fett

49 g

Protein

37.8 g

Karbohydrater

1 mg

Jern

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfilet i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  2. Stek løk og hvitløk på middels varme til løken blir blank. Tilsett hermetisk tomat, tomatpuré og oregano, og la alt surre på svak varme i ca. 15 minutter. Smak til med salt, pepper og litt sukker.
  3. Kok potetbiter i ca. 10 minutter, ha dem i tomatsausen og la alt bli gjennomvarmt. Del brokkoli i buketter og kok dem så vidt møre i litt vann.

Server kyllingfiletene med brokkoli og poteter i tomatsaus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 27.01.2023 06:18:30