Eggerull med roastbiff og salat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Eggerull med roastbiff og salat er en kjapp og god frokost.Supert å spise hjemme, eller til å ta med seg på farten. 

Ingredienser

  • 3 stk egg
  • 2 ss vann
  • 14 ts salt
  • 1 ss margarin
  • 1 håndfull ferdigkuttet salatblanding
  • 3 skiver roastbiff

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, vann og salt.
  2. Varm en stor stekepanne til høy varme, ha i margarin. Når margarinen slutter å frese helles eggeblandingen over. La den stå til den stivner. La den stivne som en flat pannekake. Skru varmen ned litt, hvis det blir for varmt.
  3. Trekk stekepannen av platen og legg eggepannekaken over på en fjøl eller en tallerken. Fyll med salat og roastbiff. Rull sammen til en rull. Del den gjerne i to eller flere biter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.