Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kokt egg med krønsj

Kokt egg med krønsj

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 1 ss ristede gresskarkjerner
  • 1 ss solsikkekjerner
  • 1 ts næringsgjær
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kokt egg rullet i knuste frø er perfekt som en sunn snacks eller som et lite mellommåltid. Egg er proppfulle av næring, og frøblandingen bidrar både med fiber, smak og krønsj! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 1 ss ristede gresskarkjerner
  • 1 ss solsikkekjerner
  • 1 ts næringsgjær

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bløtkokt egg: 3-6 minutter

"Smilende" egg: 6-8 minutter

Hardkokt egg: 8-10 minutter

Spis krønsjy egg som en snack når du er småsulten, eller ha de i salaten for ekstra næring og smak.

Kokt egg med krønsj

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 22.07.2024 19:43:44