Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kokt egg med krønsj

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 1 ss ristede gresskarkjerner
  • 1 ss solsikkekjerner
  • 1 ts næringsgjær
Del

Kokt egg med krønsj

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kokt egg rullet i knuste frø er perfekt som en sunn snacks eller som et lite mellommåltid. Egg er proppfulle av næring, og frøblandingen bidrar både med fiber, smak og krønsj! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 1 ss ristede gresskarkjerner
  • 1 ss solsikkekjerner
  • 1 ts næringsgjær

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bløtkokt egg: 3-6 minutter

"Smilende" egg: 6-8 minutter

Hardkokt egg: 8-10 minutter

Spis krønsjy egg som en snack når du er småsulten, eller ha de i salaten for ekstra næring og smak.

Kokt egg med krønsj

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 21.03.2023 21:20:20