Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rødbetmarinerte egg

Ingredienser

  • laken fra 1 glass syltede rødbeter
  • 50 g brunt sukker
  • 2 dl hvitvinseddik
  • 2 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 4 stk. hel nellik
  • 1 stk. hel kanel
  • 12 stk. hardkokte egg
Del

Rødbetmarinerte egg

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Marinerte egg kan serveres som snacks eller appetittvekker, eller delt i to på en seng av salat sammen med hjemmelaget aïoli.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • laken fra 1 glass syltede rødbeter
  • 50 g brunt sukker
  • 2 dl hvitvinseddik
  • 2 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 4 stk. hel nellik
  • 1 stk. hel kanel
  • 12 stk. hardkokte egg

Slik gjør du

  1. Kok opp ingrediensene til laken og la den småkoke i ca. 5 minutter.
  2. Skrell eggene og legg dem i et rent, varmt glass. Hell den varme laken over eggene. Dekk glasset med et rent klede og avkjøl før du skrur på lokket. Oppbevar mørkt og kaldt til servering. Eggene er ferdig etter ett døgn, og er holdbare i minst en måned.

 

Marinerte egg kan serveres som forrett, snacks eller appetittvekker. Prøv dem delt i to på en seng av salat servert med hjemmelaget majones.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB14 31.03.2023 14:15:05