Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rødbetmarinerte egg

Rødbetmarinerte egg

Ingredienser

porsjoner
  • laken fra 1 glass syltede rødbeter
  • 50 g brunt sukker
  • 2 dl hvitvinseddik
  • 2 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 4 stk. hel nellik
  • 1 stk. hel kanel
  • 12 stk. hardkokte egg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Marinerte egg kan serveres som snacks eller appetittvekker, eller delt i to på en seng av salat sammen med hjemmelaget aïoli.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • laken fra 1 glass syltede rødbeter
  • 50 g brunt sukker
  • 2 dl hvitvinseddik
  • 2 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 4 stk. hel nellik
  • 1 stk. hel kanel
  • 12 stk. hardkokte egg

Slik gjør du

  1. Kok opp ingrediensene til laken og la den småkoke i ca. 5 minutter.
  2. Skrell eggene og legg dem i et rent, varmt glass. Hell den varme laken over eggene. Dekk glasset med et rent klede og avkjøl før du skrur på lokket. Oppbevar mørkt og kaldt til servering. Eggene er ferdig etter ett døgn, og er holdbare i minst en måned.

 

Marinerte egg kan serveres som forrett, snacks eller appetittvekker. Prøv dem delt i to på en seng av salat servert med hjemmelaget majones.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 17.07.2024 17:48:26