Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Dukkah-egg

Dukkah-egg

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 1 pk alfalfaspirer til servering

Dukkah:

  • 30 g hasselnøtter
  • 50 g sesamfrø
  • 2 ss malt koriander
  • 2 ss malt spisskummen
  • 1 ss chilipulver
  • 2 ss paprikapulver
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dukkah er en egyptisk krydderblanding med frø og nøtter, og serveres ofte som en dipp til brød eller grønnsaker. Vi har rullet kokte egg i dukkaen og serverer dem som en liter forrett sammen med godt brød, eller som en av flere tapas- eller meze-retter.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 1 pk alfalfaspirer til servering

Dukkah:

  • 30 g hasselnøtter
  • 50 g sesamfrø
  • 2 ss malt koriander
  • 2 ss malt spisskummen
  • 1 ss chilipulver
  • 2 ss paprikapulver
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Dukkah har lang holdbarhet om den oppbevares kjølig i en tett boks. Den kan brukes sammen med ferskt brød, grønnsaker i strimler og hummus, eller som et dryss over salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Proteiner og egg

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 22.06.2024 04:28:59