Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kalkunbiff med mangosalsa

Ingredienser

  • 4 stk. kalkunbiff à 150 g
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 100 g aspargesbønner
  • 8 stk. vårløk , delt på langs
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. hjertesalat

Mangosalsa:

  • 1 stk. moden, finhakket mango
  • 1 stk. finhakket rødløk
  • 1 stk. finhakket vårløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 0,5 potte hakket frisk koriander
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • saften av 1 stk. lime
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

342 kcal

Energi

12.7  g

Fett

40.6 g

Protein

15.1 g

Karbohydrater

2.3 mg

Jern

Del

Kalkunbiff med mangosalsa

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Salsa med mango, chili og lime er et enkelt og friskt tilbehør til hvitt kjøtt, for eksempel biff av kalkunfilet. Stort mer trenger du ikke for å lage et perfekt måltid. Kalkunbiff egner seg godt til både hverdag og fest, og er ypperlig når du skal lage mat til mange.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 stk. kalkunbiff à 150 g
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 100 g aspargesbønner
  • 8 stk. vårløk , delt på langs
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. hjertesalat

Mangosalsa:

  • 1 stk. moden, finhakket mango
  • 1 stk. finhakket rødløk
  • 1 stk. finhakket vårløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 0,5 potte hakket frisk koriander
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • saften av 1 stk. lime
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

342 kcal

Energi

12.7  g

Fett

40.6 g

Protein

15.1 g

Karbohydrater

2.3 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Tips: Om du skal lage mat til mange, kan du brune biffene på begge sider i stekepannen i god tid før gjestene kommer. Legg dem over i en langpanne og stek dem ferdig på 125 °C i ca 25-30 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 01.02.2023 07:07:30