Hopp til hovedinnhold
matprat logo
KALKUNBIFF MED PORTOBELLOSOPP OG APRIKOS

Kalkunbiff med portobellosopp og aprikos

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kalkunbiff , à 150 g
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 200 g portobellosopp i båter
  • 2 ss smør til steking
  • 20 stk. hermetiske aprikoser
  • 2 stk. vårløk i tynne skiver
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 4 kvister frisk timian til pynt
  • 1 boks lettrømme til servering
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 457 kcal
Fett 23 g
Protein 49 g
Karbohydrater 13 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kalkunbiff egner seg godt til både hverdag og fest, og tilbehøret kan varieres etter smak og behag. Velger du dette enkle, men raffinerte tilbehøret med portobellosopp og aprikos, får du et måltid med mye smak uten å måtte bruke mye tid til forberedelser.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kalkunbiff , à 150 g
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 200 g portobellosopp i båter
  • 2 ss smør til steking
  • 20 stk. hermetiske aprikoser
  • 2 stk. vårløk i tynne skiver
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 4 kvister frisk timian til pynt
  • 1 boks lettrømme til servering
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 457 kcal
Fett 23 g
Protein 49 g
Karbohydrater 13 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Tips: Finner du ikke portobellosopp i butikken, kan aromasopp eller sjampinjonger brukes på samme måte.

Topp retten med frisk timian, og server med rømme på siden.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14225, server:MP-PRD-WEB11 15.05.2025 23:47:19