Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkunbiff med stekte søtpoteter

Kalkunbiff med stekte søtpoteter

Ingredienser

porsjoner

salt og pepper

Ruccula- og ostesmør:

  • 250 g smør
  • 2 dl revet vellagret ost
  • 2 dl finhakket ruccula
  • 1 båt hakket hvitløk

Stekte søtpoteter:

  • 5 stk. søtpotet
  • 2 ss nøytral olje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kalkunbiff er herlig sommermat! Server med ditt eget ruccula- og ostesmør, salat og stekte søtpotetbåter.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

salt og pepper

Ruccula- og ostesmør:

  • 250 g smør
  • 2 dl revet vellagret ost
  • 2 dl finhakket ruccula
  • 1 båt hakket hvitløk

Stekte søtpoteter:

  • 5 stk. søtpotet
  • 2 ss nøytral olje

Slik gjør du

1. Bland sammen smør, revet ost, ruccula og finhakket hvitløk. Pakk smøret i plastfolie og legg det kaldt til det skal brukes.

2. Skjær søtpoteter i båter, vend dem i olje og ha på salt og pepper. Stek søtpotetene i ovn på 230 °C i 15-20 minutter.

3. Stek kalkunbiffene på middels sterk varme i en stekepanne med smør i 4-5 minutter på hver side. Stek dem alternativt på grillen. Ta biffene ut av pannen og la dem hvile minst 3-4 minutter.

Server kalkunbiffene med stekte søtpotetbåter, salat og ruccula- og ostesmør.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB15 17.06.2024 03:45:48