Hot curry

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med rester fra grønnsaksskuffen og et halvt glass rød curry paste kommer du langt! Spe på med litt ekstra hvitløk og ingefær og det du har av kjøtt eller fisk, og du har en spennende, smaksrik middag på få minutter.

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl jasminris
  • 0,5 stk. purre
  • 0,5 stk. brokkoli
  • 1 stk. paprika , gjerne ulike farger
  • 50 g sukkererter
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. frisk ingefær (ca. 2 cm liten bit)
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 0,5 ss rød curry paste
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 ss maisenna

Slik gjør du

Server straks sammen med den kokte risen. Litt soyasaus er fint å ha ved siden av.