Hot curry
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Med rester fra grønnsaksskuffen og et halvt glass rød curry paste kommer du langt! Spe på med litt ekstra hvitløk og ingefær og det du har av kjøtt eller fisk, og du har en spennende, smaksrik middag på få minutter.
Ingredienser
porsjoner
-
3 dl jasminris -
0,5 stk. purre -
0,5 stk. brokkoli -
1 stk. paprika , gjerne ulike farger -
50 g sukkererter -
2 båter hvitløk -
1 stk. frisk ingefær (ca. 2 cm liten bit) -
2 ss nøytral olje til steking -
400 g renskåret svinekjøtt i strimler -
0,5 ss rød curry paste -
2 dl hønsebuljong (utblandet) -
1 ss maisenna
Slik gjør du
Server straks sammen med den kokte risen. Litt soyasaus er fint å ha ved siden av.