Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svinegryte med karri, ananas og epler 1.jpg

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss olje , til steking
  • 1 stk. eple , i båter
  • 1 stk. rødløk , i båter
  • 3 ts karri
  • 1 boks hermetisk ananas, finskåret
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %

  • 200 g basmatiris
Del

Svinegryte med karri, ananas og epler

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne gryten med kjøttdeig av svin inneholder karri. Det er en krydderblanding som består av mange sterke og aromatiske kryddere. Karri er et av de vanligste krydderblandingene i verden og stammer fra det indiske kjøkken.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss olje , til steking
  • 1 stk. eple , i båter
  • 1 stk. rødløk , i båter
  • 3 ts karri
  • 1 boks hermetisk ananas, finskåret
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %

  • 200 g basmatiris

Slik gjør du


Du trenger: Kjøttdeig av svin, rødløk, eple, crème fraîche, karripulver, hermetisk finskåret ananas, olje, salt og pepper.
  1. Kok ris som anvist på pakken.

  1. Brun kjøttdeig i to omganger på sterk varme i en stekepanne med litt olje. Ha i eple og rødløk, og fres et par minutter.

  1. Tilsett karri og la det frese. Ha i hermetisk ananas, og kok i et minutt. Rør inn créme fraîche tilslutt.

Server gryten med ris, og eventuelt salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB11 31.03.2023 15:42:55