Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Purre- og hvitløksuppe med kylling

Purre- og hvitløksuppe med kylling

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet i strimler
  • 2 ss margarin
  • 2 båter hakket hvitløk
  • 1 stk. purre i biter
  • 4 stk. potet i biter
  • 1 l vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 1 dl kesam original, 8 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Varm og god kyllingsuppe gjør godt for kropp og sjel!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet i strimler
  • 2 ss margarin
  • 2 båter hakket hvitløk
  • 1 stk. purre i biter
  • 4 stk. potet i biter
  • 1 l vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 1 dl kesam original, 8 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
I stedet for kesam, kan du bruke litt melk, matfløte eller lett créme fraîche. Suppen kan også fint serveres uten tilsetning

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 23.07.2024 14:46:26