Ingredienser

  • 2 stk. gulrot
  • ca. 0,75 stk. purre
  • ca. 150 g kålrot
  • ca. 100 g sellerirot
  • 2 stk. kyllingfilet i strimler
  • 1 l vann
  • 1 stk. hønsebuljongterning , evt. grønnsaksbuljongterning
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss hakket, frisk kruspersille (kan sløyfes)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

165kcal

Energi

1.4g

Fett

26.4g

Protein

8.9g

Karbohydrater

1mg

Jern

Del

Grønnsaksuppe med kylling

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag deg en deilig, varm grønnsaksuppe med kylling. Den er ferdig på få minutter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. gulrot
  • ca. 0,75 stk. purre
  • ca. 150 g kålrot
  • ca. 100 g sellerirot
  • 2 stk. kyllingfilet i strimler
  • 1 l vann
  • 1 stk. hønsebuljongterning , evt. grønnsaksbuljongterning
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss hakket, frisk kruspersille (kan sløyfes)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

165kcal

Energi

1.4g

Fett

26.4g

Protein

8.9g

Karbohydrater

1mg

Jern

Slik gjør du

  1. Skrell grønnsaker og del dem i små terninger. Skjær kyllingfilet i små strimler.
  2. Kok opp vann og tilsett buljongterning. Ha i grønnsakene og kok i noen minutter til de er møre.
  3. Tilsett kyllingstrimler når grønnsakene nesten er kokt.
  4. Smak til med salt og pepper. Ha gjerne litt hakket persille over suppen ved servering.

Server gjerne med brød eller flatbrød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant