Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kremet kyllingsuppe med ramsløk

Kremet kyllingsuppe med ramsløk

Ingredienser

porsjoner
  • 0,33 stk. purre i biter
  • 2 båter revet hvitløk
  • ca. 400 g potet i biter
  • 200 g sellerirot i biter
  • 1 l kyllingkraft eller hønsebuljong
  • 2 dl kremfløte eller crème fraîche
  • 2 stk. kyllingfilet i strimler

Topping:

  • 0,25 stk. purre i strimler
  • ca. 1 ss ramsløk (på glass)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ramsløk er en viltvoksende urt, og er kjent som vikingenes "hvitløk". Kremet kyllingsuppe med ramsløken er en nydelig forrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 0,33 stk. purre i biter
  • 2 båter revet hvitløk
  • ca. 400 g potet i biter
  • 200 g sellerirot i biter
  • 1 l kyllingkraft eller hønsebuljong
  • 2 dl kremfløte eller crème fraîche
  • 2 stk. kyllingfilet i strimler

Topping:

  • 0,25 stk. purre i strimler
  • ca. 1 ss ramsløk (på glass)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med godt brød.

Liker du smaken av karri kan du tilsett litt grønn curry paste og erstatte det meste av fløten med kokosmelk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 26.04.2024 13:01:23