Lagre

Ingredienser

  • 250 g søtpotet (2 stk)
  • 2 ss olje
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 ts malt spisskummen
  • 0 smak til med litt salt og pepper
  • 4 stk. egg
  • 2 ss frisk oregano , eller andre urter
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

160kcal

Energi

11.1g

Fett

8.0g

Protein

6.1g

Karbohydrater

1.6mg

Jern

Del

Søtpotetreder med egg

(3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grønnsaksspiraler er gøy! Her har vi laget søtpotetspiraler, som er formet til små reder og stekt med egg. Godt, gøyalt og et fint tips for deg som har lyst til å spise mer grønt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 250 g søtpotet (2 stk)
  • 2 ss olje
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 ts malt spisskummen
  • 0 smak til med litt salt og pepper
  • 4 stk. egg
  • 2 ss frisk oregano , eller andre urter
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

160kcal

Energi

11.1g

Fett

8.0g

Protein

6.1g

Karbohydrater

1.6mg

Jern

Slik gjør du

  1. Vask og skrell søtpotet. Bruk en spiralkutter til dele opp søtpotet til tynne «spiraler».  
Tips: Bruk gjerne søtpotet som er lang og smal. Da er det enklere å lage spiraler/strimler.
  1. Stek søtpotetspiralene på middels varme i en panne med olje, hvitløk, chili, spisskummen, salt og pepper, til spiralene er blitt litt myke.
  2. Samle spiralene til små reder og knekk et egg i midten. Stek videre til egget har satt seg.

Server med friske urter. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant