Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Frittata med tomat og spinat 1

Frittata med tomater og spinat

Ingredienser

porsjoner
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 stk. rødløk , i tynne skiver
  • 250 g frisk spinat
  • 1 ss nøytral olje , til steking
  • 8 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 12 stk. rød cherrytomat ,delt i to
  • 25 g parmesan
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 270 kcal
Fett 18.6 g
Protein 21.4 g
Karbohydrater 3.4 g
Jern 6 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne italienske omeletten byr på både løk, spinat og tomater. Frittata er  utmerket som et måltid etter trening, pålegg på brødskiven eller som en rett på et tapasbord. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 stk. rødløk , i tynne skiver
  • 250 g frisk spinat
  • 1 ss nøytral olje , til steking
  • 8 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 12 stk. rød cherrytomat ,delt i to
  • 25 g parmesan
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 270 kcal
Fett 18.6 g
Protein 21.4 g
Karbohydrater 3.4 g
Jern 6 mg

Slik gjør du

Frittata med tomat og spinat 2

Du trenger: egg, salt, pepper, olje, hvitløk, rødløk, cherrytomater, spinat og fersk parmesan.

trinn du kan merke av
Frittata med tomat og spinat 3a
Frittata med tomat og spinat 3b
Frittata med tomat og spinat 3c

Frittata med tomat og spinat 4

Server frittataen slik den er i pannen, skjær den opp i pene kakestykker eller i små biter til tapas. Server gjerne grovt brød til for et mer fullverdig måltid. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 22.07.2024 19:41:50