Ingredienser

8  porsjoner
  • 250 g frisk spinat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 1 ss margarin til steking
  • 6 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. rød cherrytomat
  • 0,5 dl revet halvfet hvitost
  • evt. 2 ss revet parmesan
  • 200 g i skiver spekeskinke
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

161kcal

Energi

10g

Fett

15.9g

Protein

1.8g

Karbohydrater

3.2mg

Jern

Del

Frittata med spekeskinke

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Frittata er en italiensk omelettvariant. I likhet med en vanlig omelett, så er den både rask, enkel og sunn.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

8  porsjoner
  • 250 g frisk spinat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 1 ss margarin til steking
  • 6 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. rød cherrytomat
  • 0,5 dl revet halvfet hvitost
  • evt. 2 ss revet parmesan
  • 200 g i skiver spekeskinke
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

161kcal

Energi

10g

Fett

15.9g

Protein

1.8g

Karbohydrater

3.2mg

Jern

Slik gjør du

  1. Skyll frisk spinat godt og la vannet renne av. Skjær løken i ringer. Fres den med finhakket hvitløk og finhakket chili i margarin ved middels varme.
  2. Ha spinaten i pannen og fres den til den faller sammen. Visp eggene lett med salt og pepper og hell i pannen. Legg på halve tomater og revet ost. La eggeblandingen stivne ved middels varme.
  3. Legg frittataen over på et fat. Del den i 8 like store deler. Anrett med spekeskinke på toppen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant