Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Frittata med spekeskinke

Frittata med spekeskinke

Ingredienser

8  porsjoner
  • 250 g frisk spinat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 1 ss margarin til steking
  • 6 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. rød cherrytomat
  • 0,5 dl revet halvfet hvitost
  • evt. 2 ss revet parmesan
  • 200 g i skiver spekeskinke
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

161 kcal

Energi

10 g

Fett

15.9 g

Protein

1.8 g

Karbohydrater

3.2 mg

Jern

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Frittata er en italiensk omelettvariant. I likhet med en vanlig omelett, så er den både rask, enkel og sunn.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

8  porsjoner
  • 250 g frisk spinat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 1 ss margarin til steking
  • 6 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. rød cherrytomat
  • 0,5 dl revet halvfet hvitost
  • evt. 2 ss revet parmesan
  • 200 g i skiver spekeskinke
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

161 kcal

Energi

10 g

Fett

15.9 g

Protein

1.8 g

Karbohydrater

3.2 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5135, server:MP-PRD-WEB11 10.06.2023 16:52:20