Ingredienser

  • 1 stk. grønn squash , i terninger
  • 1 stk. gul paprika , i terninger
  • 1 stk. aubergine , i terninger
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 boks salsa
  • 600 g ytrefilet av svin , i skiver
  • 1 ss peppermiks
  • 2 ss rapsolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

521kcal

Energi

15.6g

Fett

44.7g

Protein

44.7g

Karbohydrater

4.1mg

Jern

Del

Formsterk svinebiff

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ytrefilet av svin i fine skiver blir til saftige biffer i denne oppskriften. Hot salsa over grønnsakene gir ekstra smak og varme, og om ikke de er nok, så stekes biffene med masse pepper!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. grønn squash , i terninger
  • 1 stk. gul paprika , i terninger
  • 1 stk. aubergine , i terninger
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 boks salsa
  • 600 g ytrefilet av svin , i skiver
  • 1 ss peppermiks
  • 2 ss rapsolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

521kcal

Energi

15.6g

Fett

44.7g

Protein

44.7g

Karbohydrater

4.1mg

Jern

Slik gjør du

  1. Stek grønnsakene i en kasserolle til de er myke. Ha dem over i ildfast form og hell over salsa.
  2. Brun biffene raskt på sterk varme. Ha på krydder og legg dem over grønnsakene i formen.
  3. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 25 minutter.

Server med grovt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant