Ingredienser

  • 450 g indrefilet av svin
  • 3 ss olivenolje
  • 3 stk. gulrot
  • 3 bunt vårløk
  • 1 stk. brokkoli
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød paprika
  • 30 stk. stenfrie grønne druer
  • 1 ss finhakket frisk oregano
  • 1 ss finhakket frisk basilikum
  • 2 dl hvitvin
  • 2 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

320kcal

Energi

12.62g

Fett

26g

Protein

18.02g

Karbohydrater

0.65mg

Jern

Del

Foliebakt indrefilet

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Svinefilet, grønnsaker, frukt, hvitvin med mer pakkes inn i aluminiumsfolie. Stekes på grillen eller i stekeovn. Lettlaget og godt!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 450 g indrefilet av svin
  • 3 ss olivenolje
  • 3 stk. gulrot
  • 3 bunt vårløk
  • 1 stk. brokkoli
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød paprika
  • 30 stk. stenfrie grønne druer
  • 1 ss finhakket frisk oregano
  • 1 ss finhakket frisk basilikum
  • 2 dl hvitvin
  • 2 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

320kcal

Energi

12.62g

Fett

26g

Protein

18.02g

Karbohydrater

0.65mg

Jern

Slik gjør du

  1. Bruk tykk aluminiumsfolie. Riv aluminiumsfolien i fire ruter à 60 x 30 cm og brett den dobbelt 30 x 30 cm.
  2. Brun kjøttet raskt i en stekepanne med litt olje. (Ikke gjennomstekt!)
  3. Lag lange flak av gulrøttene med en ostehøvel. Del grønnsakene i passe store biter (druene hele) og fordel alt likt på foliebitene.
  4. Ha kjøttet over grønnsakene og urtene. Krydre med nykvernet pepper og Maldon-salt. Brett opp kanten på folien og hell 1/2 dl hvitvin over hver. Lag knytte av foliebitene. Lukk godt på toppen.
  5. Stekes i ovn eller over grill i 15 minutter på 250 grader.

Server med godt, ferskt brød, olivenolje og Maldon-salt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant