Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 50 g smør
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 bunt frisk dill

salt og pepper

  • saften av 1 stk. sitron
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
Del

Foliebakt kyllingfilet i dill

(3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Smør en blanding av smør, løk, hvitløk, dill, salt, pepper og sitronsaft over kyllingfiletene. Pakk dem inn i folie og stek dem i stekeovnen eller på grillen. Smør-og urteblandingen setter en utrolig god smak på filetene!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 50 g smør
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 bunt frisk dill

salt og pepper

  • saften av 1 stk. sitron
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %

Slik gjør du

  1. Kjør smør, løk, hvitløk, dill, salt, pepper og saften av en sitron i en matprosessor.
  2. Pensle kyllingfiletene med smør-/krydderblandingen. Pakk filetene inn i folie.
  3. Legg foliepakken på et stekebrett eller i en ildfast form og stek dem på 180 °C i ca. 25 minutter. Steketiden varierer med størrelsen på kyllingfiletene. Alternativt kan du legge foliepakkene på grillen og stek dem der.
  4. Ha crème fraîche i en kjele, og la det koke til den tykner. Tilsett stekesjyen og smak til med salt og pepper.

Server med lettkokte asparges og brød til. Kokte poteter smaker også godt til den smakfulle rømmesausen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant