Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Foliebakt kyllingfilet med dill

Foliebakt kyllingfilet i dill

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 50 g smør
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 bunt frisk dill

salt og pepper

  • saften av 1 stk. sitron
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Smør en blanding av smør, løk, hvitløk, dill, salt, pepper og sitronsaft over kyllingfiletene. Pakk dem inn i folie og stek dem i stekeovnen eller på grillen. Smør-og urteblandingen setter en utrolig god smak på filetene!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 50 g smør
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 bunt frisk dill

salt og pepper

  • saften av 1 stk. sitron
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %

Slik gjør du

  1. Kjør smør, løk, hvitløk, dill, salt, pepper og saften av en sitron i en matprosessor.
  2. Pensle kyllingfiletene med smør-/krydderblandingen. Pakk filetene inn i folie.
  3. Legg foliepakken på et stekebrett eller i en ildfast form og stek dem på 180 °C i ca. 25 minutter. Steketiden varierer med størrelsen på kyllingfiletene. Alternativt kan du legge foliepakkene på grillen og stek dem der.
  4. Ha crème fraîche i en kjele, og la det koke til den tykner. Tilsett stekesjyen og smak til med salt og pepper.

Server med lettkokte asparges og brød til. Kokte poteter smaker også godt til den smakfulle rømmesausen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 01:57:35