Ingredienser

  • 1 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. gulrot
  • 2 stk. potet
  • 2 skiver rød paprika
  • 2 ss purre i ringer (kan sløyfes)
  • 2 ss flytende margarin
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

242kcal

Energi

12.1g

Fett

19.4g

Protein

13g

Karbohydrater

0.9mg

Jern

Del

Foliepakke på bål eller grill

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vil du ha et sunnere alternativ til pølser på bålet eller grillen, så bør du prøve denne foliepakkede blandingen av kylling og grønnsaker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. gulrot
  • 2 stk. potet
  • 2 skiver rød paprika
  • 2 ss purre i ringer (kan sløyfes)
  • 2 ss flytende margarin
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

242kcal

Energi

12.1g

Fett

19.4g

Protein

13g

Karbohydrater

0.9mg

Jern

Slik gjør du

  1. Skjær kylling og grønnsaker i passe store biter eller skiver.
  2. Vend alt i litt flytende margarin eller olje og legg det over på et ark aluminiumsfolie. Ha på krydder, salt og pepper.
  3. Pakk godt sammen og legg det på bålet i ca. 8-10 minutter eller på grill i ca. 10 minutter.

 Spis sammen med for eksempel pinnebrød.

Foliepakke på bål eller grill

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant