Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ramsløkpoteter

Ramsløkpoteter

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g potet
  • 2 ss ramsløk (på glass)
  • 1 stk. rød chili
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Til sommerens grillmat er det gøy å finne fram resultatet av vårens sanketur – ramsløkpureen. Poteter og ramsløk er gode venner, og pakket sammen med litt chili i folie på grillen, lager du sommerens enkleste og mest smakfulle potettilbehør som passer til alt. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g potet
  • 2 ss ramsløk (på glass)
  • 1 stk. rød chili

Slik gjør du

  1. Vask eller skrell potetene. Del dem om de er store. Ha potetene i en bolle og tilsett ramsløkpuré og chili i ringer. Bruk hendene eller en sleiv og bland godt.
  2. Pakk potetene i aluminiumsfolie og sett dem på grillen i 20-30 minutter, avhengig av hvor store potetbitene er.
Har du ikke ramsløkpuré kan litt olivenolje og grovhakket hvitløk og persille bli like godt.

Slik lager du ramsløkpuré selv.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Slik sanker du de første ville vekstene

Podcast-episode: Grillmat – litt sunnere

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 24.04.2024 02:11:10